Kaunis lähtö korkeuksiin.

Runoilija Miitu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kun pahalta tuntuu nosta pää kävele eteempäin ja maailman hyvät puolet nää =) kiitos kaikille jotka on viskonu ja viskoo vieläki kommentteja
 

On kulkija hiljaisuudessa,
pimeissä varjoissa,
sinisessä illassa,
niin pimeässä maailmassa,
miettii menneitä,
kuljettuaan hetken sulkee silmänsä,
tiputtaen niistä kyyneleitä,
alkaa satamaan vettä,
hän ei välitä,
niinkuin ei kukaan hänestä
tän maan päällä,
menetti tyhmyydellään ystäviä,
käytöksellään rakkaan,
sulkeutuneisuudellaan sisarukset,
sairaudelle vanhemmat,
taivaassa nekin makaavat,
kykemättöminä auttamaan,
rakkaus ei riitä enää,
se ei riitä mihinkään,
vain veri suutelee enää rannetta valkeaa,
lähellä nainen kehtoa keinuttaa,
uneen lapsensa kuljettaa,
niin kaunis on tää kuolema,

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tuosta ei voi muuta sanoa kuin ihku jutska:)

 

Käyttäjän kaikki runot