Unelmani afrikasta.

Runoilija Miitu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kun pahalta tuntuu nosta pää kävele eteempäin ja maailman hyvät puolet nää =) kiitos kaikille jotka on viskonu ja viskoo vieläki kommentteja
 

Emanuelle kuoli asiaan mitä hän eniten rakasti,
hän kuoli paikkaan jota hän eniten rakasti,
hänet haudattiin paikkaan jota hän eniten rakasti,
hänet haudattiin miehen viereen jota hän niin paljon rakasti,
Haudalle istutettiin puu , laji, jota hän eniten rakasti,
Puussa kiipeili tyttö jota hän eniten rakasti,
puun alla eli eläin ´, laji jota hän eniten rakasti ,
se asia joka hänet tappoi ,
pieni käärme myrkyllinen , joka silloin särki unelmia,
jättii tuskan sydämmiin omaisten,
pieni käärme jolle ei olla silti vihaisia,
sille annetaan kunnioitusta ,
Sillä se kuuluu siihen maailmaan mitä , Emanuelle taivaan takaa rakastaa.

Selite: 
luin kirjan Kuki Gallman: unelmani afrikasta ja se kosketti mua . Runo kirjoitettu sen eräälle henkilölle johon ihastuin hyvin paljon.
Kategoria: 
 

Kommentit

muakin alkoi kiinnostaa tämä kirja:) kauniisti kirjoitat:)

 

Käyttäjän kaikki runot