Sielusi pelit

Runoilija Miitu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kun pahalta tuntuu nosta pää kävele eteempäin ja maailman hyvät puolet nää =) kiitos kaikille jotka on viskonu ja viskoo vieläki kommentteja
 

Silmäsi ovat sielusi peili,
niistä syvälle sydämmees nään,
Voin lukea mielesi
voin lukea ajatuksesi.
Olet täynnä rakkautta ja elämää.
Paina mieltäsi ei mikään.
Siniset silmäsi kauniit
kertovat minulle rakkaudestasi
lasittuneena tuskastasi
niillä osaat myös hymyillä

Minun silmäni kertovat vain rakkaudestani
katso niistä syvälle sydämmeeni,
se kertoo että ikävöin.

Selite: 
Antti on armeijassa :( minulla on ikävä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot