Morsian

Runoilija Tanya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valkeiden huntujen takana,
kasvot itkuiset surunsa peittää.

Neitsyt käytävää kulkee,
kädet vapisee,
pian haaveensa nurkkaan hän heittää.

Kaivotieltä kotiin,
sitten naimisiin.
Isä, äiti, veljet, kerran päätti niin.

Oli aikansa lyhyt, leikit kesken jäi.
Vieras hälle on käsi, joka johdattaa näin.

Mutta tahtoonsa taipui pieni morsian,
vuosisatoja kestävän tarinan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno tarina tässä

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Tanya Ero 15.5.2008 1 Runo
Tanya Morsian 17.11.2006 1 Runo
Tanya Syntymätön 20.11.2006 1 Runo
Tanya Puolitotuus 7.2.2008 0 Runo
Tanya Aamu 28.11.2006 1 Runo
Tanya Menetetylle rakkaudelle 28.8.2010 2 Runo
Tanya Ironiaa 24.1.2008 1 Runo
Tanya Kyyneleiden jälkeen 24.8.2008 0 Runo
Tanya Raikulipoika 24.7.2008 1 Runo
Tanya Vastaus 1.2.2007 2 Runo