Vastaus

Runoilija Tanya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jumala kuulee jokaisen,
aivan pienimmänkin rukouksen.

Kuulee huudon ja kuiskauksen hiljaisen,
milloin vastaa Hän, sitä tiedä en.

Kuulee kurjaa ja köyhintä taakkansa alla,
antaa kuivuuden loppua satamalla.

Kuivaa poskelta vierivän kyyneleen,
liitä kätes jo valmiiksi kiitokseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä lohdullinen runo.

Ihan mielettömän hieno.
Suosikkeihin napsahti.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Tanya Aamu 28.11.2006 1 Runo
Tanya Ero 15.5.2008 1 Runo
Tanya Ironiaa 24.1.2008 1 Runo
Tanya Kyyneleiden jälkeen 24.8.2008 0 Runo
Tanya Menetetylle rakkaudelle 28.8.2010 2 Runo
Tanya Morsian 17.11.2006 1 Runo
Tanya Puolitotuus 7.2.2008 0 Runo
Tanya Raikulipoika 24.7.2008 1 Runo
Tanya Syntymätön 20.11.2006 1 Runo
Tanya Vastaus 1.2.2007 2 Runo