Nimetön

Runoilija omppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2003
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 15:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson kuvaasi, ihania kasvojasi.
Silmiäsi, joista kerran näin rakkauden.
Muistelen ääntäsi, ihania sanojasi.
Sanoja, jotka kertoivat rakkaudesta.
Kyyneleet valuvat kasvoillani,
kasvoilla, jotka ovat surun tummentamat.
Miksi meille kävi näin,
vaikka niin paljon rakastimme?
Olen nyt toisen,
mutta itken perääsi vieläkin.
Tiedän, etten sinua koskaan voi unohtaa,
en ketään muuta oikeasti rakastaa.
Pieni sydämeni, joka rikkinäisenä huutaa,
kuuluu vain sinulle.
Sinulle, jolta kerran sain maistaa rakkautta.

Selite: 
tämmöset fiilikset vaan välillä...
Kategoria: 
 

Kommentit

melkein yhdyn..tosin itse en toisen vaan hän..ihana runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
omppu Nimetön 18.5.2005 1 Runo
omppu Nimetön 27.9.2004 0 Runo
omppu Nimetön 1.12.2004 2 Runo
omppu Nimetön 14.4.2006 0 Runo
omppu Nimetön 4.5.2006 1 Runo
omppu Nimetön 21.6.2006 1 Runo
omppu Nimetön 6.9.2004 0 Runo
omppu Nimetön 9.2.2006 1 Runo
omppu Nimetön 26.3.2009 0 Runo
omppu Nimetön 10.10.2004 0 Runo