Nimetön

Runoilija omppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2003
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 15:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

miksi tämä on niin vaikeaa...
vaikka minä rakastan sinua todella paljon,
en silti voi olla ajattelematta toisia,
ja muistelematta entisiä, hyviä aikoja...
mutta niistä menneistä puuttuu yksi asia..
vaikka mietinkin joskus millaista olisi
vieläkin olla jonkun entisen kanssa,
mieleeni tulee heti, ettei se olisi mitään,
koska silloin en voisi olla sinun kanssasi..
vaikka mietinkin joskus, että miksi jätin jonkun,
vaikka rakastin häntä, heti tulee mieleen,
että jos en olisi jättänyt, niin en olisi nyt kanssasi.
eli siis.. se asia, joka puuttuu menneistä, olet sinä.
ilman sinua, minä en olisi mitään.
olisin pelkkä tyhjä kuori, ilman rakastavaa sielua.
siksi olen todella onnellinen, että olet olemassa,
ja minun elämässäni. rakastan sinua todella paljon!!!

Selite: 
omistan tämän kullalleni (index), jota rakastan yli kaiken!! toivon että hänkin joskus lukee tämän... <3
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava ja jämti sinussa on runoilijan ainesta:)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
omppu Nimetön 4.5.2006 1 Runo
omppu Nimetön 18.5.2005 1 Runo
omppu Nimetön 10.10.2004 0 Runo
omppu Nimetön 14.4.2006 0 Runo
omppu Nimetön 1.12.2004 2 Runo
omppu Nimetön 26.3.2009 0 Runo
omppu Nimetön 9.2.2006 1 Runo
omppu Nimetön 27.9.2004 0 Runo
omppu Nimetön 21.6.2006 1 Runo
omppu Nimetön 6.9.2004 0 Runo