Sinä

Runoilija Nimetön17

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2003
Viimeksi paikalla: 30.12.2016 15:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pää pystyyn ja uutta matoa koukkuun
 

Sinä teet,
pitkästä syksystä elämisen arvoisen
hiljaa kaipaavasta onnellisen.

Sinä saat,
tuntemaan jotain suurta ja uutta
arvostamaan uskoa,avoimuutta.

Luulin etten jaksa kävellä tässä kylmässä kelissä,
mutta Kohtalo antoi minun jakaa lämmön sinun pedissä.
Pitkästä aikaa en elä pettymyksestä enkä kivusta.
Elän rakkaudesta, sinusta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Iskelmällistä lyrikointia!

todella kaunista kerrontaa.

 

Käyttäjän kaikki runot