katse

Runoilija pikkusisko1

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Teit sen taas
Sait minut rakastumaan

Pelkästään katseesi sai minut tuntemaan olevani taivaassa
Se sai minut pysähtymään ja miettimään elämääni
kaikkia niitä kauniita hetkiä kanssasi

Nyt tahtoisin vain sinut viereeni ja suudella sinua
katsoa kauniisiin silmiisi
koskettaa ihoasi
olla yhtä kanssasi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot