Suuri toive

Runoilija Nice

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi kaikki kaunis katoaa
yö kun peittää päivän varjollaan.
Kuutamosta välke tuo järven pintaan
hohteen luo,siitä kuvajaista katselen.
Kauniista hetkistä haaveilen muistoissani ne on vain.

Kuin ruusun piikki haavoitit
sen jälkee kylmän kuoren päälles heitit ja minut unohdit.
Et enää sanaakaa sanonu vaikka väitit että välitit.
Lähdit taakse katsomatta huokaan vaan
niin paljon olen itkenyt vuoksesi.
Toivon että palaisit.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo, haikean tunnelmallinen

 

Käyttäjän kaikki runot