Rauhattomana illalla

Runoilija Copter

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos ja anteeksi
 

Joku ilta vielä tehdä sen saan
sinun vierellesi nukahtaa
Sinun lämpösi lähelläni
pehmeät hiuksesi poskellani

Yksin en vain rauhaa saa
tarvitsen sinua sitä antamaan
vain sinä mieleni täyttäisit
kaipaan luoksesi lämpimään

en vain löydä sinua mistään
niin kuin sinua ei olisikaan
yksinkö oloon joudun tottumaan
lähellesi vain rauhaan tahtoisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot