Nimetön

Runoilija *lonely*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just the ordinary girl depended on extraordinary God.
 

Tuskani kai vuodattaisin
jos osaisin
- ahdistaa.

Luvatta käveli sisään
vei elinvoimani
ja jätti yksin pimeään

Miksipä minä suren
asia ei kosketa.
Ehkä?

Hetken vielä olla vahva
takiasi
kunnes romahdan
tuntemaan oman tuskani

Se ei tunnu oikeutetulta.

Selite: 
Tukipilarin, herkän, ongelma.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei ole oikeutettua ei, mutta elämä on julma. Hienoa pohdintaa :)

 

Käyttäjän kaikki runot