Nimetön

Runoilija *lonely*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just the ordinary girl depended on extraordinary God.
 

Ei, en muista
miten juot kahvisi,
laitatko sokeria, maitoa
juotko sitä ollenkaan?

Kuitenkaan en ole unohtanut
sitä luottamuspulaa
epäilyksiä
arvailuita
käytöksesi tähden

Varsinkin,
todistajan löytyessä
ehkä, kaiken selvitessä

Pieni epäilys saa vahvistuksen

Mutta sinähän olit jo tottunut
hoitamaan asiat tavallasi
Huolimatta seurauksista
joista muut kärsivät
ilman sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot