Lehmät osaa relaa

Runoilija punkboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihmiset vihaa toisiaan
Vihat johtaa sotaan
Sodat tuo kuolemaa,
eikä kellään oo kivaa x2

Mut mitäs ne lehmät tekee?
(no mäpä kerron)
Lehmät ne vain röhnöttää
Välillä kääntää kylkeään
Lehmät ne vain röhnöttää
ja laitumella märehtii

Vaimo miehelleen nalkuttaa
Kohta mieheltään turpaan saa
Lapset pelkää vanhempiaan,
kun isä ja äiti tappelee vaan X2

Mut mitäs ne lehmät tekee?
(no mäpä kerron)
Lehmät ne vain röhnöttää
Välillä kääntää kylkeään
Lehmät ne vain röhnöttää
ja laitumella mätänee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin aika hauska laulu! :D

 

Käyttäjän kaikki runot