Irstaat huumekytät

Runoilija punkboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Missä on hasat?
Missä on pirit?
Missä on extaasit

Missä on tulot?
Missä on menot?
Missä viipyy lahjukset?

Kuka ostaa?
Kuka myy
ja kuka välittää?

Tää on kyttien huumeratsia
Kopeloidaan vanhoja, nuoria, lapsia
Sormet syvälle anaalin
Sitä järjestys ja laki vaatii

Missä on hasat?
Missä on pirit?
Missä on extaasit?

Missä on tulot?
Missä on menot?
Missä viipyy lahjukset?

Kuka ostaa?
Kuka myy
ja kuka välittää?

Tää on kyttien huumeratsia
Kopeloidaan vanhoja, nuoria, lapsia
Sormet syvälle anaaliin
Sitä järjestys ja laki vaatii x2

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot