Hipit hyökkää

Runoilija punkboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pamput esiin, hipit hyökkää
Keskelle jakausta niitä lyökää

Ei hipit polta enää hamppua
Ne imeskelee kumipamppua x2

Pamput esiin, hipit hyökkää
Muusinuijalla munille lyökää

Turha laulaa rauhaa ja rakkautta
Kohta saavat pesäpallomailasta x2

Pamput esiin hipit hyökkää
Nyrkkiraudalla turpaan lyökää

Ei hampaaton hippi enään laula
Kukkaniityl niiden joukkohauta x2

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi! Todella väkivaltaista... Dr. Martens dentalplan

 

Käyttäjän kaikki runot