Menolippu Paratiisiin

Runoilija punkboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voit esittää katuvaa,
jauhaa paskaa
ja rakkaan syleilyssä syntisi unohtaa.
Mutta vain lapsen katuva katse
voi jään murtaa.
Vaikkei katuisikaan,
hänelle anteeksi annetaan.
Jokainen joka on sivusta seurannut
lapsia leikkimässä, yhdessä nauramassa
on nähnyt häivähdyksen paratiisia.
Jokainen joka on aikuiseksi varttunut
on kiellettyä omenaa puraissut
ja paratiisin menolipun kadottanut.
Voit esittää katuvaa,
jauhaa paskaa
ja rakkaan syleilyssä menetyksesi unohtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hmm.. ihan hyvähän tämä on.. :)

Huoh, tää oli jotenkin niin hellyyttävä runo.. Varsinkin toi missä sanotaan et "Jokainen joka on sivusta seurannut lapsia leikkimässä, yhdessä nauramassa on nähnyt häivähdyksen paratiisia." :) Mä tykkäsin tosi paljon tästä.. :)

karusti sanottu. sanat kulkewat hyvin eteenpäin. Tarina kulkee eteenpäin luontewasti. Huwa.

 

Käyttäjän kaikki runot