Kuu tietää

Runoilija punkboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Usvassa juoksevat,
saalis ja saalistaja
Eivät tiedosta jatkuvuutta,
eivät pohdi elämän tarkoitusta
Juoksevat voimalla vaiston
Selviytyä tänään,
selviytyä huomennakin
Pelokkaalla vahvempi tahto,
nälkäisellä pidemmät jalat
Ei ole voittajaa, ei häviäjää
Sen kuu tietää
Aikojen alusta
joka yö seurannut samaa näytelmää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on todella hieno!

Tässä voi olla takana jotain suurempaakin, jota minä nyt en taas vain tajua...
Niinhän se on, ihmisen eläimistä erottaa se ettei eläimet ole itsekriittisiä, ne toimivat vain vaistonsa mukaan, eikä niillä ole kostonhalua.
-
onko se sitten hyvä vai huono asia?
no...
<:
Pidin eniveis. Ja hyvää synttäriä.

ahaa,suurempi tarkoitus,
tavanomaisissa asiossa tai ei
sittenkää.hienoa.

tämä oli sitten jotenkin niin hieno, suosikkeihin täytyy pistää.

wau..tosi mielenkiintonen ja hieno!! wau...herätti erilaisia tunteita!!:)

 

Käyttäjän kaikki runot