Nuori poika keskitukka

Runoilija punkboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nuori poika keskitukka
vielä vastuulla vanhempien
Omasta mielestään takana
turhien sääntö kalterien
Poika toteuttaa vapautta
Siitä vanhemmat puhuu nimellä kapina
Poika haluaa nähdä kauemmaksi,
tuntea sydämen täydemmäksi
Ei häntä tarvitse suojella maailmalta
Suojatkaa maailma häneltä,
sillä ei hän mitään aio jättää kokematta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää kuvastaa vähä niinku mua, paitsi et oon tyttö.. kiva runo..!!! =)

tässä on asennetta! vau!

hyvää riimittelyä, ja asennetta!! hiano. :>
Hyvää synttäriä!

Vau! Muuta en vaan voi sanua.

 

Käyttäjän kaikki runot