kuulin kerrottavan tarinaa

Runoilija Amondae

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


an eternity in hell,
c'est l'amour

No ei vaiskaan, olen toivoton romantikko :)
 

Kuulin kerrottavan tarinaa,
vain hiljaista kuisketta.
Maista kaukaisista,
valtamerten takaisista
se kertoi.

Aikojen takana,
seuduilla rajattomilla.
Kohtasi mennyt ikuisuuden
ja hetkellä ajattomuuden
tapasi yksi toisen

Nyt kaikuu korvissa rakastavien
tämä tarina
kauan sitten unhoitettu.
Kunniaksi aikojen menneiden
palaamme hetkeen ikuiseen.

Kuiskaus hento,
hiljainen pyyntö:
"älä unohda".
Kaiun kuulla voit
huulilta rakkaan.

Selite: 
Onko tässä oikeasti mitään järkeä!? :)
Kategoria: 
 

Kommentit

ajattomuuden tuntua tosiaan.en täysin ymmärrä viestiä mutta kuulostaa mukavalta runo.

Tässä runossasi on ajattomuuden tuntua

Haikeus ja kaipaus kuvastuu runossasi jossa vain kuiskaus kaikuna kulkee.

 

Käyttäjän kaikki runot