Me kaksi?

Runoilija Amondae

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


an eternity in hell,
c'est l'amour

No ei vaiskaan, olen toivoton romantikko :)
 

Kaksi, ei yksi
sinä - minä - me
sokea kuiskaus, suudelma
ikuisesti yhdessä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot