Elämäni Sankari

Runoilija Kaapo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kohtele toista niin kuin haluaisit hänen kohtelevan sinua!
 

Uneen ikuiseen tänään vaivuit,
jäi sydämeen ikävä ja kaipuu.
Kun sankarini elämän lensi luotamme pois,
tiesin että näin sinun helpompi jatkaa ois.
Vierelle rakkaasi liitelemään,
käsi kädessä astelemaan,
yhdessä taivaanrantaa maalaamaan,
ja joulua valkoista taas juhlimaan.
Hyvää matkaa tahdon sulle toivottaa,
ikinä en tule sinua unohtamaan.

Selite: 
Ukkini vuoro poistua keskuudestamme tänä aamuna... Ikävä suuri mutta nyt mummi ja ukki saa jatkaa yli 60 vuotta kestänyttä taivaltaan taas yhdessä. Rakastan sinua ukki!
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi on täynnä rakkautta,
joka kantaa taivaisiin asti ukkisi luo
jokaisena päivänä.

Veit osan minusta tässä mukana. Kaunis =)

*hali* Kauniisti kerrot. Jaksamisia..

*halaa* kauniisti hänestä kirjoitat...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Kaapo Elämä 4.6.2004 3 Runo
Kaapo Elämäni Sankari 30.11.2004 4 Runo
Kaapo Lupaus 28.9.2005 2 Runo
Kaapo Nimetön 29.9.2004 3 Runo
Kaapo Perintö 14.10.2005 8 Runo
Kaapo Rumako? 16.3.2005 4 Runo
Kaapo Valinta 28.9.2005 3 Runo
Kaapo Vastatuuli 28.9.2005 3 Runo
Kaapo Väsymys 3.11.2004 2 Runo
Kaapo Ystävä 28.9.2005 6 Runo