Elisa ja mä

Runoilija Mustapiski

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elisa jä mä
me istutaan jokirannassa
Elisalla on mekko täynnä purppuraa
tai en mä ole aivan varma siitä mekon väristä
mutta hiukset mä muistan
ne oli ruskeat ja ulottui puoleen selkään

Me poltetaan tupakkaa. Elisalla on pitkä holkki sellainen kuin ladyllä kuuluu olla, en halua sormiani keltaisiksi, Elisa sanoo ja sytyttää mun sätkän

aina silloin kun uskon edellisiin elämiin
olen varma että joskus olet ollut ylhäinen neito
ja minun kutsumukseni on ollut noiden hiusten kampaaminen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot