Puu

Runoilija Mustapiski

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voitko laskea minut virtaan
Antaa veden kuljettaa
Ottaisit vastaan putouksen alla
Nostaisit syliisi ja kuivaisit

Kanna minut kotiin
Anna nukkua siiipiesi alla
Ja sitten kun tuli on minua tarpeeksi lämmittänyt
Halkaise minut ja näe ontoksi koverrettu puu.

Laittaisit täyteen kukkia, linnun sulkia, näkinkenkiä,
varmuudelta tuoksuvia sanoja.
Ompelisit kiinni lujalla langalla
ja istuttaist metsään.

Jossa ohikulkijat voisivat katsoa ja sanoa; ”Siinäpä vasta puu!”
Ja sinä voisit seistä ja sanoa ”Minä löysin hänet virrasta ja istutin hänet tähän”

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihania mielikuvia herättävä kaunis runo :)

Äärettömän kaunis <3

 

Käyttäjän kaikki runot