pyörremyrsky

Runoilija kinder

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mä roikun kiinni, mä tarraudun
vaikka tää tuuli vaan yltyy ympärillä

se repii

se raastaa

se riepottaa

kyyneleet poskilla hammasta purren
kynsin ja hampain mä pidän kii

en aio

en suostu

en tahdo irrottaa

jos nyt päästän irti en uskalla koskaan
mä myrskyä omaani vastustaa
se mut murtaa, särkee ja alistaa
kolhusta kolhuun vain riepottaa

vasta haudassa laantuu viimein

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot