YKSINÄISEN ELÄMÄ

Runoilija Kottaraisen lento

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 2.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On kuin olisi aave, on olemassa, muttei kuitenkaan. Jos katoaisi, ei kukaan edes huomaisi että jotain on poissa. Maailma vain jatkaisi kulkuaan, kuin aavetta ei olisi ollutkaan, ei koskaan...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne..
Mutta aina löytyy niitä jotka välittää ja rakastaa, vaikkeivat sitä aina näytäkään! Jokainen on arvokas ja tärkeä!

Tuttu tunne..
Mutta aina löytyy niitä jotka välittää ja rakastaa, vaikkeivat sitä aina näytäkään! Jokainen on arvokas ja tärkeä!

 

Käyttäjän kaikki runot