Nimetön

Runoilija marianne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämä päivä kerrallaan. Älä suunnittele tulevaisuuttasi liian pitkälle,koska koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan.. Sen olen itse huomannut.
 

Whispering my wishes
I know that they are never going to come true.

I miss you deep in my heart
Everyday I smile, and show my braveness…

But still I do miss you,
I’m crying again, wishing that even once,
I could see you next to me.

That’s never going to happen. I know that..

Sorrow in me is so deep, I never compete with that..
Though I know that you did survive,
You did conquer the pain and the illness.

My heart is in ache..
It will never get better.

You, my mom,
Are still deep, deep in my heart.

Love you.

Selite: 
Runo kertoo äidistäni, ja ikävästäni häneen...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
marianne Himo 17.2.2007 2 Runo
marianne Nimetön 1.12.2009 2 Runo
marianne Petturi 17.2.2006 1 Runo
marianne Nimetön 12.9.2005 1 Runo
marianne Nimetön 15.10.2006 0 Runo
marianne Pieni Enkeli 17.1.2005 0 Runo
marianne Nimetön 17.2.2007 0 Runo
marianne Nimetön 20.9.2005 0 Runo
marianne yksin. 12.9.2005 0 Runo
marianne Nimetön 29.10.2007 0 Runo