Wanhanajan kylä

Runoilija kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tärkeintä on se mitä tunnet.
 

Piilukirveet olallaan
kolme miestä metsään käy
peltoja ei sumun läpi näy

Aamu anivarhainen
herättelee kylän sen
karjakotkin työhön ennättäy

Sepän pajan ahjo tuo
hehkun hirsiseiniin luo
kalke kaikuu aamuun hiljaiseen

Vasara on kädessään
nahkaliivi vyötäillään
rauta hehkuva taas muodon saa

Tuvan pienen harmajan
haahlaan keittoastian
piisin viereen nainen ripustaa

Kaski hiljaa höyryää
lehmisavu leviää
tuoksu sen tuo kylään elämää

Korvo saavi nurkassaan
sieltä kahviveden saa
pikkupoika pannuun kurkottaa

Pärekatot tupien
vanha mies tuo raihnainen
piippu suussaan verkkaan tarkastaa

Ämmänlänget harteillaan
vettä torppaan kuljettaa
virsut vanhat aikaa kumartaa

Laiho taipuu pellollaan
vasten hakaa harmajaa
varstat hiljaa työtään odottaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
kyynel Sudenkorento 13.10.2013 2 Runo
kyynel Untuvikko 13.10.2013 1 Runo
kyynel Hattaraa 20.1.2013 1 Runo
kyynel Syysaamu 13.10.2013 0 Runo
kyynel Kevät 13.10.2013 0 Runo
kyynel Suruperho 7.6.2013 0 Runo
kyynel Huokaus 14.6.2013 0 Laulu
kyynel Sade 2.1.2013 0 Runo
kyynel Wanhanajan kylä 24.10.2013 0 Runo
kyynel Epäaito enkeli 12.11.2013 0 Runo