menetykset

Runoilija etsivälöytää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos menettäisin sut,menettäisin kaiken
Ennen en tiennyt minkälaista oli rakastaa
Nyt tiedän
Sä näytit mulle mitä on elää ja olla

Jos menettäisin sut,menettäisin elämän
Ei olis hetkeäkään
etten ajattelisi sinua

Sä teet elämästä elämisen arvoisen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot