Nimetön

Runoilija etsivälöytää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä löysin sut
löysin rakkauden
irti päästä susta koskaan en.

Päivät kuluu tosi nopeaa
kun kanssas hetken olla saan
enkä tiedä mitään makiampaa.
Sä oot kultaa kaikki muu rinnallas on hopeaa

Ilman sua ei ole mua
enkä keneenkään muuhun voi rakastua
tiedät sen tietenkin
muista se vaik haluis et.

Koskaan suhun en tylsisty
vaan jokainen hetki kanssas on parasta

Selite: 
kultani mun<3 ..T..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot