..t..

Runoilija etsivälöytää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä olet ihana ja lempeä
rakastan sua niinkuin jokaista yhteistämme hetkeä
mietin joka ilta sitä retkeä
kun annoit tulla teille ja nähdä sun elämän.

Olen kanssas tulevaisuuden
vaikka se veis multa ikuisuuden
joka ikinen aamu kun herään mietin kuinka aamus ovat lähteneet käyntiin
mut halaappa mua kun ens kerran nähdään
se on se johon jokakerta tähtään.

Sun hymys ja onnellisuus on mulle kuin huumetta
samanlainen olo kuin ois aina kuumetta
parasta kaikessa on se kun saa ottaa sut syliin ja halata
tuntea sun lämpös ja sitä koko ajan enemmän haluta

Selite: 
<3.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot