Nimetön

Runoilija etsivälöytää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerrothan mulle jos joskus jokin asia vaivaa sua
koska se vaivaa viel enemmän mua kuin sua
murheisiin voi tukehtua
mut niitä ei oo,kun saa kanssas olla ja viisaantua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot