1

Runoilija etsivälöytää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mietin joka hetki et misä oot ja mitä teet
mietin sitä työmaalla,koulussa kaikkialla minkässille teet
tälläkin hetkellä toivon et olet onnellinen
luotan suhun aina todellakin
vaik joskus näyttäis että olisin surullinen

Rakastan sua niin paljon
et voisin puolestas aina uhrautua
sillä millään muulla ei ole väliä
ku et sulla on hyvä olla ja voit muhun tukeutua

Olet ehkä huomannu tiedän sen
et ainakun kaverini soittaa nii niille vastaa en
sillä kavereitteni takia luotas lähde koskaan en

Selite: 
number 1
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot