Rakkaus

Runoilija Preto

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 12.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

if life is a trip,where's my ticket?
 

Rakkaus,se on kuin tuli joka roihuaa
Rakkaus,se on kuin vesi joka viilentää
Rakkaus,se on kuin tuuli joka puhaltaa
Rakkaus,se on kuin maa joka antaa
sillä rakkaus kaiken antaa..
se on rakkaus..

Selite: 
4 basic elements of love
Kategoria: 
 

Kommentit

sitäkö se on?
rakkaus?
antamista, roihuamista, viilentävyyttä ja puhallusta?

well my dear... love actually is every where

rakkaus on ihana asia Hyvää Syntymäpäivää sinulle

Kiva ajatus, mutta ehkä liikaa toistoa...

Ja muuta ei tarvita.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Preto My Soul 12.12.2002 1 Runo
Preto Rakkaus 30.11.2004 4 Runo
Preto True Love 12.12.2002 0 Runo
Preto Katoava rakkaus 2.5.2004 1 Runo
Preto Together 12.12.2002 0 Runo
Preto Birdie 12.12.2002 1 Runo