On niin paha olla

Runoilija *Miisa*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lasittuneet silmät katsovat tyhjyyteen
kyynel vierähtää poskelle,
ilmekään ei värähdä.

Tuska viiltää sisintä,
tuhoaa sydäntä pala palalta
repii vanhatkin haavat auki.

Ei enää iloa, ei enää hymyä,
vain pahaa oloa päivästä toiseen…
Eikä kukaan osaa auttaa…

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot