Muistan

Runoilija *Miisa*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistan sun katseen, sun pehmeät huulet,
meidän välillä syntyvät lämpimät tuulet.
Muistan sun hellän kosketuksen,
kummankin himon ja halukkuuden.
Muistan seuraavan aamun sarastuksen,
myös sen eron hetken ja kaipauksen.
Muistan sen yön ku eilisen,
muistan sut, kulta, ku eilisen...
enkä päiväksikään sua ole unohtanut!

Sydän rakastaa ja kaipaa edelleen... <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot