Kaikkeus

Runoilija ppinjata

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

14v tyttö, jolla runot vielä vähän hakusessa, mutta toivoo oppivansa vielä joskus tulevaisuudessa :D
 

Tiedän, etten ole täydellinen,
Tiedän, etten kaikille kelpaa.
Mutta tiedän kyllä,
Että unelma,
On tie elämään.
Elämään,
Jossa kauneus vallitsee,
Eikä pimeys,
Ole pelottavaa,
Vaan harmonista kauneutta.
Jossa valo,
On kirkkaampi kuin missään muualla.
Ja jossa värit,
Eivät ole vain värejä,
Vaan enemmän.
Jossa kaikkeus
On sanoinkuvaamatonta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
ppinjata Ankea maailma 17.4.2012 0 Runo
ppinjata Kaikkeus 17.4.2012 0 Runo
ppinjata Kevät 17.4.2012 0 Runo
ppinjata Luottamus 17.4.2012 0 Runo
ppinjata Unelma 17.4.2012 0 Runo
ppinjata Vapaus 17.4.2012 0 Runo
ppinjata Voima 17.4.2012 1 Runo