Lintu

Runoilija Reettalinnea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2016
Viimeksi paikalla: 31.12.2023 15:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Mieleni melankolinen,
puran kaiken sanoihin
 
Voit omia teitäs kulkea vaan,
ei kukaan tulee suuntaa kertomaan
 
Korkealla kaartelee kuin tanssien,
ihmiset maan päällä katsoo kadehtien

Miksei meille tuollaista taitoa luotu?
Eikä edes ääntä niin kaunista soivaa suotu

Kylmän tullen lennätte pois,
kunpa täällä vielä kaunis laulunne sois

Pian kuitenkin tulette takaisin, 
kunpa kesä tulisi kerrankin aikaisin.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei ole mitään kiirettä kesällä, vaikka mukava onkin linnulla pesällä <3 
😊❤
 

Käyttäjän kaikki runot