Laitoslapsi

Runoilija Reettalinnea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2016
Viimeksi paikalla: 31.12.2023 15:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Mieleni melankolinen,
puran kaiken sanoihin
 
Siinä meni elämäni paras osuus
nuorisokodissa tuli vietettyä nuoruus,
mukana paha olo, ahdistus ja orpuus
"Me sua täälä autetaan", mutta tunne oli,
että hautaan saatetaan.
Ikävä siskoja ja veljiä, mutta tunteet täytyi telkeä
Jos pelkosi näytät, niin suojakilpesi käytät
Ei laumassa heikot pärjää, siellä on vaan vahvat jotka määrää.
Nyt oon kuitenkin selvillä vesillä, pelottaa silti,
koska ahdistus on esillä
Pinnan alle en kuitenkaan halua,
siellä on kylmää ja karua
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Nuo laitokset ovat kyllä kuuleman mukaan karuja paikkoja. Kaikilla niistä piireistä polulleni sattuneilla on ollut traagista tarinaa kerrottavana. Ainakin niistä muistoista saa aikanaan kelvollisia runoja kasaan:3
Niin on, myös riippuu laitoksesta.. tuo oli vaan tuommonen mitä mieleen tuli ensimmäisenä. 10 minuutin tuotos, heh
Hienoa, viisasta kerrontaa, jossa on paljon sanomaa.
Hyvän runon olet vähässä ajassa saanut kasaan. :)
Kiitos!
Kiitos!
Koskettava runo joskus karusta arjesta.
Koskettava.. Heti otsikko iski jo.
 

Käyttäjän kaikki runot