Karma

Runoilija Reettalinnea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2016
Viimeksi paikalla: 31.12.2023 15:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Mieleni melankolinen,
puran kaiken sanoihin
 
Pitkää mutkikasta tietä kuljin
Olin tyhmä ja silmät totuudelta suljin
Annoin enemmän mitä mulla oli antaa,
nyt musta tuntuu etten menneisyyttä voi kanssani kantaa
Miks olin itsepäinen enkä tajunnu kuunnella?
Aina piti asiat toisille muunnella.
Kukaan ei tiennyt, mitä silloin ajattelin,
kun tummissa vesissä kahlasin.
Nyt vaikka kuinka yritän elämääni panostaa,
aina karma mut löytää, tulee ja kostaa.
Selite: 
Vaikeita aikoja, mutta kyllä niistä selviää!! :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

todellakin selviää! :) ja Murheet paperilla lievittää
Kaikki kääntyy parhain päin, ainakin minä uskon näin.
 

Käyttäjän kaikki runot