Nainen mustissa

Runoilija Reettalinnea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2016
Viimeksi paikalla: 31.12.2023 15:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Mieleni melankolinen,
puran kaiken sanoihin
 
Kuljin kautta kaukaisten maiden,
uin yli merien kanssa sinivalaiden.
Yksin ylitin monen lahden ja lammen,
lensin kanssa lintuparven.
Ylitin maailman korkeimman vuoren.
Joka paikan tunnen ja tiedän kaikesta kaiken.
Siks oon niin erilainen nainen.
Meen läpi vaikka roihuavan tulen,
elän vaikka kuolen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan voimaannuttavaa luettavaa, periksi ei anneta <3 
 

Käyttäjän kaikki runot