Särkynyt sydän

Runoilija Reettalinnea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2016
Viimeksi paikalla: 31.12.2023 15:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Mieleni melankolinen,
puran kaiken sanoihin
 
  1. Kirjoitan kun muuta en voi,

    Sydämeni vaikeroi

     

    Tuskissaan se vielä lyö,

    Yksinäisenä joka yö

     

    Ei toisen sydän lyö enää lämpöinen,

    Sydämeni särkyi ikävöiden

     

    Ei se toimi enää niin kuin ennen,

    Syke laskee vähitellen

     

    Palaset on kadonneet

    Meren syvyyksiin hukkuneet.

Selite: 
särkyneen sydämen tuntemus
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella surullista, mutta kirjoittaminen voi tuoda lohtua <3
 

Käyttäjän kaikki runot