Muistelen

Runoilija Reettalinnea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2016
Viimeksi paikalla: 31.12.2023 15:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Mieleni melankolinen,
puran kaiken sanoihin
 

Sydäntä vähän palelee, mut kyllä täällä tarkenee.

Kun uudet tuulet puhaltaa ja lumen sulattaa.

Lumeen jäänet jäljet sulaa, ei mennyttä takaisin saa.

Ensi lumeen muistot kuvastaa, kauniit hetket elän uudestaan.

Haikein mielin elän joka muiston, kun rakkaani poissa on.

 

Selite: 
Ikävöin edesmennyttä rakasta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksin jäävän sydän on aikansa kipeä ja viileä. Sitä lämmittävä puoli kun poistuu niin lämmön tasaantuminen ottaa oman aikansa ja tilansa. Suru ja ikävä on tunteita joiden olemassaoloa ei tarvitse peitellä. Toiset läheiset ja ystävätkin auttavat surun käsittelyä kun on sille avoin. Näin olen itse kokenut ikävän ja surun ajat. Sinulle ajatuksia hetkiisi tulee varmaan useammalta kuin voit edes tietää.
  1. Aika parantaa havaat, niin kliseeltä kuin kuulostaakin.
Otan syvästi osaa suureen suruusi, aika helpottaa, vähäsen <3
Kiitos<3
 

Käyttäjän kaikki runot