Mitä siitä sitten?

Runoilija Julma Tuhtori

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

öööööööööö......
 

Kaikki menee johonkin suuntaan
Itseni suunta on nyt kadoksissa
En nauti auringosta
en muistellen mennyttä talvea

Joskus kai voin vielä hymyillä
Kun jaksais edes syksyyn...
Risti on valttia
Malttia odotellessa ehkä herään
Ehkä en
Tai sitten se uni tuhoaa minut

Selite: 
rakkaus on katalaa
Kategoria: 
 

Kommentit

No tuos olet oikees.Se on kavalaa.Tai kalvavaa.
Mutta siltikin...Hyvää syntymäpäivää sinulle*ystävän hali*

Viimeinen lause jätti kysymyksiä leijumaan ilmaan. Vaikka suunta tuntuisikin olevan kadoksissa on se kuitenkin eteenpäin. Aika parantaa ja hoitaa rakkauden aiheuttamat haavat vähän siedettävimmiksi.
Unetkin muuttuvat ajan myötä.

 

Käyttäjän kaikki runot