Työtön yö

Runoilija Julma Tuhtori

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

öööööööööö......
 

Jos tekee viisivuorotyötä, saako nauttia työttömästä yöstä?
Jos tekee 65-vuotiaaksi työtä, pelkääkö eläkeläisen yötä?
Ihmisten loppuunrakastaminen, aamuiset haaveunet menetetystä rakkaasta muuttuvat vuorolistan tuijotteluun. Rakkaus on vain sana. Ja sen sanan haluaisin säilyttää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot