Laupeuden saan

Runoilija kAiStA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2002
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 7:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

kirjoittelen kun siltä tuntuu, en mitään erikoisia, sellaisia arjen ajatuksia.
 

Istu! Tassu! Maahan! Koira!
Nainen. Mies. Portto. Poika.
Helinä. Lasi. Haava. Avoin.
Sydän. Rikki. Voida. Pahoin.

Juoksen pitkin niittyä, viljaa.
Peili on tainnut taittua hiljaa.
Reiteni revenneet,
voimat hävineet.
Ryömin määränpäähän.

"Istu! Tassu! Maahan!...."

Polvistun ja laupeuden saan,
luota epäjumalan hauraan,
isien mailla,
pakanoiden lailla.
Itkuvirsi soi ainiaan.

"Istu! Tassu! Maahan!...."

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Alku tulee kuin tykinsuusta ja toinen säkeistö solisee eteenpäin. Erilainen ja toimiva kokonaisuudessaan.

 

Käyttäjän kaikki runot