Pimeyden enkeli

Runoilija kAiStA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2002
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 7:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

kirjoittelen kun siltä tuntuu, en mitään erikoisia, sellaisia arjen ajatuksia.
 

Niin sitä toivoisin,
että öinen pimeä hahmo,
minut veisi mukanaan.

Niin sitä toivoisin,
että enkeli pimeydestä
ottaisi matkalleen mukaan.

Ei kysyisi lupaa minulta,
nostaisi syliinsä
ja ryöstäisi toiseen maailmaan.

Siellä ei vaivaisi kylmä,
ei epätoivo, ei kaipuu.

Siellä saisi kaiken - ja vieläkin enemmän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tossahan se enkeli odottelee, kun vaan ottaa kiinni! Pimeydestä en sit tiiä.

Ja lämpöä tuskin osaa arvostaa ilman kylmyyttä?

 

Käyttäjän kaikki runot