kliseitä sinusta ja minusta

Runoilija kAiStA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2002
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 7:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

kirjoittelen kun siltä tuntuu, en mitään erikoisia, sellaisia arjen ajatuksia.
 

Yritin kirjoittaa runon itsestäni,
mutta se olisi ollut sinusta.
Yritin nähdä asiat selkeämmin,
olisin nähnyt vain sinut.

Runoa ei enää syntynytkään,
kaikki oli sanottu.

En tiedä haluaisinko enää kiroittaa sinusta,
jos voisin kirjoittaa vain itsestäni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot