365 päivää liian vähän

Runoilija tinakenkätyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tiedän jotain, joka sankarin roolit romuttaa."
 

Pitäisi olla olemassa
kannessa vakan alla
aikaa enemmän niille jotka
eivät osaa pysähtyä;
elämän kalenteri on pelolla täytetty

Että onkin aamuaurinko hiljainen ja uljas
ja puut kaartuvat unihorroksessa sinistä kohti,
istahdappa, istu
kyllä aamu viipyy kun pyydät

Äläkä missään nimessä,
älä heitä edes sekuntia olkasi yli
tuhahtele ajalle että se matelee liiaksi
älä täytä, äläkä pakene
elämä istahtaa jos
pidät ovea avoinna

Pitäsi olla olemassa
portti josta kiireiset eivät pääse
vaan sulku kestää niin kauan että
sydän ehtii ja mieli
kerrankin tanssia jalkojen kanssa

Elämä on ohitse kovin äkkiä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea runo, ja niin totta!

Upea, mahtavia ajatuksia.

Juurikin näin!
Tässä runossa kyllä kiireet ja stressi unohtuu! Loistava runo!

 

Käyttäjän kaikki runot