Takaisin on liian pitkä matka.

Runoilija tinakenkätyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tiedän jotain, joka sankarin roolit romuttaa."
 
Oman onnensa seppä istuu
elämänsä raunioilla
hakkuu kädessään ja
sydän rakoilla

Syyttää kehnoa säätä
kehnoa vuotta ja
kehnoa arpaonnea

Syyttää vaikka itse
hyppäsi jyrkänteeltä ilman
laskuvarjoa tai kiinniottajaa
lähti jäätä pitkin ja hoki;
kyllä se elämä kantaa
ja lastasi lisää

Onnensa hukanneena
ei halua lähteä kulkemaan takaisin
ei halua löytää jälkiä jotka
astuvat harhaan ja
liian hauraalle jäälle

Pitäisi vain palata
olla se joka ymmärtää että
jokaisessa tienristeyksessä on
oman jalan jälki
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan loistavia kielikuvia,aivan loistavasti runoksi puettuna. Erittäin hieno!

Mielenkiintoinen runo, hienoja vertauksia!

Ajatuksia herättävää viisautta on runossasi

 

Käyttäjän kaikki runot